Sztárok

Schobert Norbi újjászületett

Megszabadult 30 év fájdalmától a fitneszguru.

Nemcsak az elviselhetetlen fájdalomtól, hanem robbanékony természetétől is megszabadította Schobert Norbit a gerincműtétjeírja a Bors. Pár órával az operáció után már úgy járt-kelt a budai Országos Gerincgyógyászati Központ folyosóján a 48 éves életmód-tanácsadó, mintha mi sem történt volna.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Elmondása szerint az elmúlt 30 évben marokszámra szedte a gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat, mert ha nem vette be, olyan volt, mintha szú rágná belülről a gerincét és a combját. „Pokoli volt. Teljesen rámentem idegileg: feszült voltam és ingerlékeny. Nem beszélve arról, hogy sem a vesémnek, sem a gyomromnak nem tett jót a sok gyógyszer” – vallotta be a gyomorszűkítőkbe beleálló Schobert Norbi.

Egy órán át tartott a műtétje, amely során orvosi cementtel rögzítették, töltötték fel a két csigolyája közötti részt. „Olyan, mintha kicseréltek volna” – árulta el a korábban extrém fogyást bemutató fitneszguru, aki ráadásul 2 centivel magasabb is lett a cementtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top