Sztárok

Schobert Norbit műteni kell

Schobert Norbi életét egy régi sportsérülés keseríti meg, pokoli kínokkal küzd nap mint nap – írja a Blikk.

Schobert Norbi óriási fájdalmakkal küzd, és úgy döntött, hogy a napokban kés alá fekszik.  „1989-ben egy triatlonversenyen hatalmas jégeső volt, én pedig a biciklivel megcsúsztam, majd egy járdaszegélynek csapódtam. Akkor eltört a gerincem, két csavarral rögzítették a csigolyáimat. Egy csapásra véget ért versenysportolói pályafutásom. Az orvosok akkor az aerobikot javasolták rekreációként, amit annyira megszerettem, hogy az egész életem erre tettem fel – mondta Schobert Norbi, aki megelégelte, hogy azóta is gyógyszereken él az állandó fájdalom miatt.

Fotó: smagpix

Döntöttem, lépnem kell! Fájdalom nélkül, önfeledten akarok élni. Szeretnék újra életvidám lenni, még jobb férj és apa, erre vágyom. Aki ilyen súlyos problémával él együtt, az nemhogy sportolni nem tud, hanem megkeseredik, én pedig nem akarok idáig eljutni. Céljaim vannak, segíteni akarok még sok millió embernek. Hiányoznak a nagy nyilvános edzéseim, a közös mozgás, a zene és az a hangulat, ami az óráimon volt. Újra edzéseket akarok tartani” – jelentette ki Norbi, akit a napokban műtenek meg újra gerincproblémájával.

(címlap fotó: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top