Sztárok

Nem hiszed el, mivel kezdte pályafutását a 200 első randi színésze

Hiába készült mindig is színészi pályára, az első egyetemi felvételijét elbukta.
kékesi gábor 200 első randi légiutaskísérő

Hosszú utat járt be a 200 első randi sztárja, Kékesi Gábor, míg végül lehorgonyzott a színészmesterség mellett. Még egészen fiatalon találták meg az első szerepek, felkérések. Azonban a Színművészeti Egyetemre nem nyert azonnal felvételt. Így a színész – családja javaslatára – folytatta azt az utat, amit édesapja és a testvére jártak be.

„Elsőre nem sikerült a felvételim, de addig is dolgoznom kellett. Szerettem volna a saját lábamra állni, függetlenedni. Pilótacsaládból jövök, édesapám sportrepülő-pilóta, a bátyám nagygépes pilóta, az öcsém most tanul repülőgépet vezetni. Mivel voltak ismerősök a Malévnál, így édesapám megkérdezte, miért nem megyek el légiutas-kísérőnek. Jelentkeztem, felvettek, és innentől keresztül „repkedtem”. Otthonosan mozogtam a levegőben, szerettem, az emberekkel is jól tudtam kommunikálni. Ám később újra elindultam a színház irányába” – árulta el a 95.8 Sláger FM-en a 200 első randiban Bicskei Félixet alakító színész, aki igencsak kínos helyzetbe került anno a sorozat castingján.

„Undi Márk szerepére hallgattak meg, de adtak egy esélyt, hogy Félix szerepében is megmutassam magam. Egy olyan jelenetet próbáltunk, amiben Félix azt firtatja a rádióban, hogy mely szakmát űző emberek a legboldogabbak. Félix erre megjegyzi, hogy a pornósztárok biztosan nagyon boldogok. A jelenet szerint itt telefonál be a műsorba egy pornószínész, aki kifejti az álláspontját ezzel kapcsolatban. Itt a jelenet átmegy dialógusba. Csakhogy a castingon az a hölgy, akinek segítenie kellett volna, elfelejtette. Így rögtönöztem, eljátszottam a pornószínész és Bicskei Félix karakterét is. Ezen mindenki jót derült, és azt mondták, ha Bicskei Félix szerepét nem is, de a pornószínész szerepét mindenképp megkapom. Végül az előbbit osztották rám, aminek nagyon örültem” – emlékezett vissza Kékesi Gábor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top