nlc.hu
Sztárok

A Keresztanyu jóképű rendőre, Kékesi Gábor

Kékesi Gábor: „Sokkal visszafogottabb és önbizalom-hiányosabb vagyok, mint a karakterem”

Nem csak a Keresztanyu sorozatban osztották rá az ügyeletes szívtipró szerepét, Kékesi Gábor azonban elpirul, amikor erről kell mesélnie.

Az RTL Magyarország új napi sorozata harmadik hete vezeti a nézettségi toplistát a 18-49 évesek körében: a legfontosabb kereskedelmi célcsoportban ezúttal is a Keresztanyu lett a legnézettebb műsor: a sorozat hétfői epizódja 15,9-os SHR-rel került a nézettségi lista legelső helyére, de a dobogó második és harmadik fokán is a Keresztanyu egy-egy epizódja áll. A sorozat rajongói elégedettek a szereplőválogatással, máris megkedvelték a karaktereket, többek között Kékesi Gábort, aki a városból érkező, jóképű rendőrt alakítja. 

Kékesi Gábor a Keresztanyu szereplője

Kékesi Gábor élvezte a Keresztanyu forgatását

„Persze ez általános és mindenki elmondja, hogy nagyon jó csapat jött itt össze, de tényleg nagyon jó a csapat, jó csillagzat alatt született. Meg talán az egy extra dolog, hogy egy olyan időszakban történhet meg a forgatás, amikor nagyon sokan nem jutnak ilyen lehetőséghez” – kezdte Gábor a Reggeliben, ahol azt is elmondta, hogyan érzi magát a mostani karakter bőrében, és hogy ismét a szívtipró szerepét osztották rá

„A külsőm talán erre predesztinál, de sokkal visszafogottabb és önbizalom-hiányosabb vagyok, mint a karakterem.”

Gábor visszanézi magát és tudja is értékelni, amikor jól szerepel, sőt, jól szórakozik a sorozaton is, de úgy érzi, fel tudja mérni, hol kellene javítania. Korábban többek között az Operettszínházban is dolgozott, volt légiutas-kísérő is.

„Kis túlzással én pilótacsaládból jövök, édesapám sportrepülő pilóta, illetve repülőgép- és autófényező, és nagyon okosan találta ki magának, hogy a hobbiját a munkájával egy helyre tegye, ugyanis a Hármashatár-hegyen alakított ki magának anno egy fényezőműhelyt. Mi gyerekként a bátyámmal gyakorlatilag ott nőttünk fel, az volt nekünk a játszótér. Aztán mit ad isten, a bátyám teljesen szerelmes lett a repülésbe, ő azóta már nagygépes pilóta, egy teherszállító cégnél repül, azóta már az öcsém is csinálja a pilótaképzést, így gyakorlatilag kezdtem már kakukktojás lenni családon belül, így elmentem egy kicsit légiutas-kísérőnek. A MALÉV-nél egyedül én dolgoztam a családból, ezért meg a többiek irigykednek.”

Három évig dolgozott a légitársaságnál, és ahogy mondja, későn érő típusnak tartja magát. Azt a videóra kattintva láthatod, hogyan hozták zavarba a Peller testvérek Kékesi Gábort:

Ha olvasnál sztárokkal készült interjúkat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top