Sztárok

Kiderült, kik helyettesítik az ATV-nél Krug Emíliát

Krug Emília egy időre elköszönt a nézőktől, a helyét Lampé Ágnes és Simon András veszik át.

Az ATV népszerű arca, Krug Emília múlt héten egy időre elköszönt a nézőktől, mivel nemsokára megszületik kisfia. Szülési szabadsága alatt A nap híre című műsorban Lampé Ágnes, az Egyenes Beszédben pedig Simon András látja el a műsorvezetői feladatokat. Emília várhatóan tavasszal tér vissza a képernyőre – írja az ATV a közleményében. 

Az idei október volt az ATV elmúlt 15 évének legsikeresebb hónapja. A nézők többsége a csatornát választotta az önkormányzati választások napján, valamint ezt az érdeklődést fent tudta tartani a közéleti műsorok iránt fogékony nézők körében az október 13-át követő időszakban is. A novembert is kiemelkedő nézettséggel kezdte az ATV,  Vujity Tvrtko Túl minden határon – Csernobil című dokumentumfilmjét közel 400.000 néző választotta november 1-én. Szintén páratlanul sikeres hónapot zárt az atv.hu. Októberben két alkalommal, október 13-án, majd 16-án is megdöntötte eddigi látogatottsági rekordját. A portál mindkét említett napon több mint 400 ezer egyedi látogatót ért el – a választás napján több mint 404 ezer, míg október 16-án közel 409 egyedi látogató kereste fel az oldalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top