Sztárok

Továbbra nincs megállapodás Lacika felügyeletéről Hopp Csilla és L.L. Junior között

Nem tud megállapodni L.L. Junior és egykori szerelme, Csilla arról, hogyan osszák meg közös gyermekük, Lacika felügyeletét egymás közt.

Hopp Csilla és L.L. Junior augusztus végén, tragikus körülmények között veszítették el kisebbik fiúkat, Dávidkát, halálra gázolta egy autó. A tragédia óta Lacika édesapjával, L.L. Juniorral van, a közös felügyeletről pedig a szülők a mai napig nem jutottak egyességre – írja a Blikk.

„Ez mind a két fél számára nehéz helyzet, de azt gondolom, hogy hamarosan megszületik a megegyezés, az ügyvéd kollégával ezen dolgozunk – mondta L.L. Junior ügyvédje. – A tervek szerint a szülők közös felügyeletben állapodnának meg, és váltott elhelyezésben, azaz a kisfiú egy hetet az édesapjánál, egy hetet pedig az édesanyjánál töltene.”

„Arról csak később dönt a bíróság, hogy kinél legyen elhelyezve a gyermek, mindenesetre szeretnénk, ha a felek meg tudnának állapodni a váltott elhelyezésben” – mondta dr. Horváth Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top