nlc.hu
Sztárok
Rogán-Gaál Cecília válása után új fejezet kezdődik – ilyen képeket már nem látsz többé

Rogán-Gaál Cecília válása után új fejezet kezdődik – ilyen képeket már nem látsz többé

Rengeteget megélt együtt Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília, de a közös történetük véget ért. A gyerekek örökre összekötik ugyan őket, de a házasságuknak vége.

Válik Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília, a hír sokakat meglepett. Az együtt töltött közel másfél évtized alatt változó mértékbe vonták be a nyilvánosságot a kettejük szerelmi történetébe, magánéletébe, ami külső szemmel úgy tűnt, leginkább a politikus feleségének aktuális döntésétől függ. Ezt a két évvel ezelőtti kis videó interjú is alátámasztja, amelyet Rogán Cecíliával készített a Ripost

Ugyanebben a videóban mesélt arról is, hogyan működnek együtt férj-feleségként és kiderült: 

  • „Fontosak a lopott idők. Mindenképpen, mi sokat szoktunk kiszakítani ilyen rövidebb találkozókat a nap folyamán. Elmegyünk ebédelni, vagy gyorsan megiszunk egy kávét, vagy egy reggeli. Szerintem ez nagyon fontos egy hosszú házassághoz.”
  • „Mind a ketten hajlandóak vagyunk bocsánatot kérni, mindig az a legfontosabb, hogy meg tudjunk békélni. így amikor egy határon túlment a vita, akkor valamelyikünk mindig enged.”
  • „Nem háziasnak mondanám, de a gyerekekkel szeret foglalkozni, társasjátékozni, sakkozni, kutyát sétáltatni, tehát azt gondolom, részt vesz a családi életben, ilyen szempontból, talán kevésbé a konyhában, ott ritkán segít, de nekem az a legfontosabb, hogy a gyerekekkel tudjon minél több időt tölteni.”

Nem sokkal a videó után, 2016 nyarán Rogán-Gaál Cecília priváttá tette az Instagram oldalát és lényegében visszavonult a közszerepléstől. Ez akkor sokakat meglepett, hiszen azért nem volt az sokkal korábban, amikor Cecília beszélte rá a férjét: szerepeljenek a Jóban rosszban sorozatban. Magukat alakították egy emlékezetes jelenet erejéig, amelynek a felvételén anno az Origo is ott volt és egy emlékezetes videót is készített. 

Ha neked nincs meg ez a történelmi pillanat, akkor mutatjuk Rogán Cecília egymondatos szerepét: „Nyugi, Tóni!”

Rogán Antal felesége nagy utat járt be. Miközben a politikus mintha mit sem változott volna az elmúlt években, Rogán Cecília átváltozása filmbe illő

Ezt mi magunk is megmutattuk már korábban: 

Akkor és most: Sarka Kata, Rogán Cecília és Vajna Tímea (fotók: Smag Archív; Instagram/Vajna Tímea)

Rogán Cecília ma már a szépségiparban üzeletasszonykodik, néha maga is modellként tűnik fel – például egy alakformáló ruha reklámjában –, de továbbra sem szeret szerepelni (?), nemigen ad már interjúkat sem, az Instagramja máig sem nyilvános. Igaz, a közösségi oldalakon barátnője, Sarka Kata jóvoltából azért szerepel, főleg a közös edzéseikről tudósítanak, és néha valami „csajos” rendezvényre is elmennek együtt, így még mi is ráismernénk az utcán. (Különben már valószínűleg nem, az egyre szőkülő hajával, az új stílusával, a bővülő mellméretével tíz év alatt teljesen új nővé alakult.)

Megnézem
Összes kép (3)

Rogán-Gaál Cecília teljesen új emberként áll már előttünk. A kétgyerekes anyuka már nem vágyik Krumpli kutyával a Jóban rosszban sorozatba, valószínűleg nem vállalna már olyan műsort, mint a Mr. és Mrs. volt, ahol arról is mesélt, mennyi időt tölt a mellékhelyiségben a férje (igen, ilyen is volt, bár feledhetnénk!), nem mutogatná a gyerekeket az újságokban, de talán már magát sem. Igen, volt idő, amikor a szexis ruhában nyúlt el az ágyon, és arról mesélt, hogy titkos, pajzán fotósorozattal lepte meg a férjét, elmondta, hogy már nem csak felszabadultabb, de „szilajabb lett”, és nem akármilyen ruhákban ment gálázni a férjével. 

Most megint egy új fejezet kezdődik, és mert azt nem tudjuk megmutatni, mit hoz a jövő, a nosztalgia jegyében emlékezetes Rogán Antal–Rogán-Gaál Cecília közös képekkel zárjuk le történetüket: 

Megnézem
Összes kép (18)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top