Sztárok

Megmutatta fedetlen terhespocakját Tóth Gabi

Állítása szerint a képen nem teljesen pucér, csak nem látszik a nadrágja a pocakjától...

Hamarosan megszületik Tóth Gabi és Krausz Gábor első közös gyermeke. Az énekesnő már a Sztárban sztár leszek! című műsor zsűriszékéből is kiszállt, hogy minden erejével a baba érkezésére koncentrálhasson. Rajongóinak, akik szintén izgatottan várják a csöppséget, Gabi most póló nélkül mutatta meg a terhespocakját. Az Instagramon megosztott képről annyit írt, neki is jó lesz később visszanézni majd.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az énekesnő azt írja, nem posztolta agyon pocakos képekkel az oldalát, de a terhessége vége felé megörökít egyet-egyet. „Jó lesz visszanézni majd pár hónap múlva! Amúgy jól vagyok/vagyunk! Fáj a hátam, derekam, sehogy sem kényelmes , aztán mire megtalálom a jó pozíciót addigra mennem kell pisilni megint. Ezzel jár! Nehéz már a súly! Hihetetlen élmény minden nehézségével! – írja, majd hozzáteszi: – Ja amúgy van rajtam naci! Nem is olyan rövid.. Csak már megeszi a pocakom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top