Sztárok

Dér Heni fél évig kémkedett a pasija után, elmondta, mit talált

Várkonyi Andrea műsorában vallotta be, hogy fél éven keresztül mindennap olvasta párja levelezését.

Kellemetlen témát érintett a beszélgetés Várkonyi Andrea műsorában, hiszen többek között arról is szó volt, hogy belenéztek-e már a hírességek a párjuk telefonjába, esetleg volt-e olyan, hogy kémkedtek utánuk. Dér Heni teljes őszinteséggel válaszolt: bár ma már cikinek tartja, akkor szükségesnek érezte.

„Véletlenül hangosan mondta a titkárnő előtt e-mail címének a kódját, és onnantól kezdve, hogy tudod az e-mail címét, minden egyes dolog össze van azzal kötve. Én mindenéről tudtam innentől kezdve. És nem szóltam, hanem letöltöttem magamnak. Halál gáz, senki ne csinálja, mert én ebbe beleőrültem. (…) Volt olyan, hogy megvolt a saját oldalam, volt egy másik fül, ott volt az övé, és ugyanúgy kaptam a leveleket, értesítéseket én is. Rendszeresen elolvastam, aztán »megjelölés olvasatlanként«, és vártam. Eltelt fél nap, és láttam, hopp, az az üzenet délutánra már nincs ott, nem is volt…” – mesélte Dér Heni a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top