nlc.hu
Sztárok
Liptai Claudia: „Kevés dolgot nem tudtam megoldani az életemben, de ezt nem tudom”

Liptai Claudia: „Kevés dolgot nem tudtam megoldani az életemben, de ezt nem tudom”

Rengetegen dicsérik mostanában Liptai Claudiát, azt mondják, látszik rajta, mennyire boldog, és ezt nagyon megérdemelte már. Ő azonban ebben nem hisz.

Két különböző Liptai Claudia van: aki a tévében és az újságokban szerepel, ismerik a nevét, és sok történetet hallottak már róla az emberek, meg a másik, aki pincéből jött, csúnyának látja magát, és néha még ő maga is rácsodálkozik a sztár énjére.  Mindezt nem mi mondjuk, hanem Claudia magáról. A Lakástalkshow tegnap esti adásában többek között arról is beszélt a műsorvezető-színésznő, hogy önértékelési zavarokkal küzd, és sokszor elégedetlen magával. 

Liptai Claudia a Lakástalkshow-ban (Fotó: Sony Max/Labancz Viktória)

„Mindig egy megítélésben élsz ebben a szakmában. Tulajdonképpen 19-re lapot húztam: van egy önértékeléssel küzdő ember, aki egy olyan szakmát választott, ahol az önértékelés állandó téma. Biztosan ez is egy terápiás fajta, persze nem tudatos. Amúgy azért lettem színész, mert egyedül voltam, és akartam haverokat.”

Claudia gyerekként csúnyának látta magát, a saját lányának viszont éppen ezért is igyekszik megtanítani, hogy fogadja el magát, és szeresse, amit lát a tükörben. Ahogy Lovász Lászlónak elismerte, neki ez még mindig nem megy olyan könnyen. 

„Ma a lehet, hogy jobban nézek ki, de holnap… Ez egy nyomor, ez egy béklyó…! Kevés dolgot nem tudtam megoldani az életemben, ezt nem tudom. Ezt az önképzavart. (…) Visszanézek bármit az életemben, egy képet, egy műsort, egy filmet, és mindig azt gondolom, hogy ekkor, ebben az időben azt hittem, hogy csúnya vagyok?!? Hát milyen jól néztem ki! Tehát azért mindig ott van az a nyomorult külsőség. Ez az egy dolog, ami rá tudja nyomni a bélegét az életemre. Olyan szomorú, rossz kedvű, búbánatos tudok lenni, ha azt hiszem, rosszul nézek ki, hogy semmi nem tud úgy letörni.”

Bár kevesen gondolnák, de Claudia minden mással elégedett most, és élvezi, hogy életének egy ilyen kiegyensúlyozott szakaszába ért. Nem hiányol semmit, nem bánkódik a múlton. Egy dolog tudja igazán elkeseríteni: „Amikor rosszkedvű vagyok, sokszor azt hiszik, azért van, mert nem tudok megcsinálni egy cukrászsütit, vagy nem volt olyan jó az a műsor. Na, ez soha nem érdekelt, az viszont, hogy szarul nézek ki aznap, vagy beesett a szemem, vagy miért van itt ez a röcc, az érdekel.”

Ezen a frusztrációján nem változtatnak a dicséretek, pedig abból kijutott az utóbbi időben. Sokan gondolják, hogy Claudia megérdemelte már ezt a boldogságot és sugárzik róla, hogy elégedett magával. Ő maga azonban nem érzi úgy, hogy bármit is megérdemelne. Erről és a múltjáról is beszélt a Lakástalkshow felvételén, amit minden este a SonyMaxon láthatsz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top