Sztárok

Lajsz András új életet kezdett és ismét boldog

A koktélkirály tavaly októberben kénytelen volt eladni budapesti éttermét, néhány hónapja Pécsre költözött, ahol egy bisztrót vezet.

Lajsz András az elmúlt években szörnyű dolgokon ment keresztül. Tavaly októberben el kellett adnia budapesti éttermét, az egészségi állapota sem volt rendben, négy infarktuson esett át, és több szívműtétje volt. Ráadásul, egy rövid affér miatt felesége is elvált tőle. A koktélkirály néhány hónapja Pécsre költözött, ahol újra boldog lehet, hiszen megnyithatta vállalkozását.

„Egy új bisztrót vezetek, nagyon élvezem! Szemből jönnek át az egyetemisták ebédelni vagy csak egy hamburgerre, este 10-ig nyitva vagyok. Nagyon szeretem csinálni, a kollégák is olyan kedvesek velem, nem engednek dolgozni, egyedül az új menüt állíthatom össze” – mesélte a Blikknek Lajsz András.

Forrás: Lajsz András Facebook

András helyzete tavaly még teljesen kilátástalan volt. Végül könyvelője kereste meg azzal, hogy van egy üzlethelyiség a pécsi egyetemmel szemben, amit fel lehetne futtatni. Mivel Lajsz fia is ott él, nem habozott, belevágott az új üzletbe, kibérelte a helyet. A vállalkozásból nem gazdagszik meg, de biztos megélhetést nyújt neki.

„Rá kellett jönnöm, hogy az egészség többet ér a pénznél, ha Pesten maradok, nem lett volna jó vége. Van egy 22 éves fiam, akit még terelgetnem kell az életben, nem dobhatom még be a törölközőt” – mondta Lajsz András, aki nem hitte volna, hogy valaha még boldog lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top