nlc.hu
Sztárok

Lajsz András állapota a stroke után

Másodszor mentette meg Lajsz András életét a fia: „Kergetjük egymást a halállal”

Agyvérzése után már otthon lábadozik a koktélkirály.

Lajsz András élete immár hatodik alkalommal került veszélybe, amikor is majd’ egy hónapja agyvérzést kapott. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti, hogy hamar visszanyerte a beszédkészségét, és újra mozog minden végtagja. Ő maga is elismeri, csupán egy hajszálon múlt a tragikus vég. „Sokkal jobban vagyok. (…) Pihenek, regenerálódok, itthon vagyok. Nehezemre esik, de most a munkával is várok” – nyilatkozta az állapotáról a Story magazinnak.

Lajsz András

9 napig volt kórházban Lajsz András – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A koktéllegenda az otthonában kapott sztrókot, éppen egyedül volt. Szerencsére a fia azonnal intézkedett, miután nem tudta telefonon utolérni, hazasietett. „Sokat dolgoztam az utóbbi időben. Aznap is éreztem, hogy nagyon fáradt és tompa vagyok. Elájultam. Azt hittem, csak a fáradtságtól. (…) Megjött a fiam, (…) mentőt hívott. (…) Már másodszor mentette meg az életem. Amikor hátsó fali infarktust kaptam, akkor is ő vitt kórházba” – elevenítette fel a történteket.

„Kergetjük egymást a halállal! Négy infarktus, egy sztrók és egy agyvérzés van mögöttem. Mégsem tudott még legyőzni! Amióta a Pozsonyi úton lévő egykori éttermem előtt megkaptam az első infarktusom, mindig történik valami rossz velem. (…) Bízom abban, ezzel véget ér a rossz szériám, és élhetek nyugodtan tovább. Valójában nem félek a jövőtől, ha menni kell, hát menni kell!” – jelentette ki Lajsz András.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Másodszor mentette meg Lajsz András életét a fia: „Kergetjük egymást a halállal”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top