nlc.hu
Sztárok

Visszafogadta felesége Lajsz Andrást

Három év után visszafogadta felesége Lajsz Andrást

Lajsz András óriási lehetőséget kapott.

Lajsz András élete darabjaira hullott szét, amikor a felsége – megcsalás miatt – egy szál gatyában zavarta el otthonról. Túl van öt infarktuson, egy agyvérzésén, arról nem is szólva, hogy három év alatt három vállalkozása húzta le a redőnyt – írja a Blikk.

Lajsz András magánélete

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„Be kellett zárnom, hogy ne legyen túl nagy balhé. Négy hónap után most sikerült újra kinyitnom, de ehhez egyesével kellett végigjárnom a szomszédokat. Hogy is mondjam, elég vegyes volt a fogadtatás. Nem volt könnyű, de a fejembe vettem, hogy szeretnék itt, Érden csinálni valamit” – mondta Lajsz András, aki újra megnyitotta Ücsörgő nevű bárját, és felesége is visszafogadta három év után.

„Most egész jól kijövünk, igaz, ehhez az is kell, hogy meglegyen a kellő távolság köztünk: a feleségem most Ausztriában dolgozik, csak januárban jön haza. A karácsonyt a legkisebb fiammal töltöm, akiért muszáj mindig újrakezdenem és dolgoznom” – mondta a lapnak a koktélkirály, akinek nagyralátó tervei vannak az újranyitott sörözővel is. 

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top