nlc.hu
Sztárok

Lajsz András sztrókja

Sztrókot kapott Lajsz András, ilyen állapotban van most a koktélkirály

Jelenleg is kórházi kezelés alatt áll a 65 éves mixerlegenda.

Sztrókot kapott múlt héten Lajsz András, azonnal kórházba kellett szállítani. Csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia – értesült a Ripost. A koktélkirályt jelenleg is kórházban kezelik, onnan nyilatkozott a történtekről és az állapotáról a bulvárlapnak.

Lajsz András,

Jövő hétig biztos orvosi felügyelet alatt áll Lajsz András – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mint mondja, teljesen egyedül volt otthon, amikor hirtelen érezte, hogy rosszul van, de szerencsére éppen akkor jött hozzá egy ismerőse, ő hívta ki mentőket. „Óriási mázli, hogy enyhe lefolyású volt, és korán érkezett a segítség” – mesélte.

Állapotáról elmondta, hogy még gyenge, sokat kell pihennie. A jövő hétig biztosan a klinikán marad, szigorú orvosi felügyelet mellett.

Lajsz András az elmúlt években komoly egészségügyi problémákkal küzdött. Öt infarktus és egy agyvérzés után kezdett új életet. Összességében közel egy évet töltött kórházban, időközben a házassága is zátonyra futott, mert megcsalta a feleségét. A sorsában pozitív fordulópont volt a 2020-as év vége, amikor a pandémia miatt becsődölt az utolsó üzlete is és gyakorlatilag az utcára került, de ekkor a volt felesége 5 év után visszafogadta a közös érdi házukba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top