Sztárok

Vajna Tímea: „Nem volt tudomásom a 13 milliárd forintos adósságról”

Andy Vajna özvegye néhány hónapig mit sem sejtett róla, hogy férje halála utána a cégbirodalma óriási adósságot halmozott fel.

„Nem volt tudomásom a 13 milliárd forintos adósságról. Belső vizsgálatot fogok indítani az ügyben, és ha kiderül, hogy valaki hibázott, akkor megteszem a megfelelő lépéseket” – mondta a Blikknek Vajna Tímea, aki az Egyesült Államokból próbálja kibogozni, hogy halmozhatott fel gigantikus tartozást az év elején elhunyt Andy Vajna cégbirodalma. A 24.hu írt arról a héten, hogy a filmmogul halálát követően átalakult a cégbirodalom, amelynek tartozásai megduplázódtak, 13 milliárd forintra nőttek.

Vajna halálát követően egykori üzlettársa, Samuel Russell Falconello vette át az AV Investmentsben az ügyvezetői feladatokat, Vajna Tímea pedig csak hónapokkal később ülhetett férje után az ügyvezetői székbe. Az özvegy a Blikknek azt mondta, januártól mostanáig halmozódott fel ez az óriási tartozás.

Férje halálakor a papírok 5,5 milliárdos hátralékról számoltak be, ezért Vajna Tímea most próbál utánajárni annak, hogy keletkezett még 7,5 milliárd forintos mínusz, amit egy éven belül ki kell fizetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top