nlc.hu
Sztárok
VV Fanni-ügy: előkerült egy szemtanú, látta a valóságshow-szereplő elrablását

VV Fanni-ügy: előkerült egy szemtanú, látta a valóságshow-szereplő elrablását

Kiderült, hogy a lakópark mélygarázsában egy szomszédba futott bele a lányt cipelő B. László.

Egy szomszéd férfi látta, amikor a dunaújvárosi kajakos betuszkolta az autójába az ájult valóságshow-szereplőt, sőt a vádlott idegességében még magyarázkodott is a férfinak – tudta meg a Bors.

Fotó: RTL Klub

Novozánszki Fanni életének utolsó képkockáit egy, a lakóhelyén a mélygarázsban működő kamera rögzítette. A videófelvételen jól látszik, hogy az ügy vádlottja, B. László – akire életfogytiglant kért az ügyész – a kezében cipeli, és a 26 éves lány ekkor már nincs magánál. Arról, hogy mindezt egy szemtanú is látta, azonban eddig nem esett szó. Pedig aznap este, a luxuslakópark lépcsőházában történt emberrablást egy ott lakó, középkorú férfi is végignézte.

 „Kicsit sok volt a pezsgő!” – mondta B. László a szomszédnak, aki, úgy tudni, semmit nem kérdezett a kajakostól, aki magától kezdett zavartan mentegetőzni. B. László a szomszéddal történt váratlan közjáték után a kocsija jobb hátsó ülésére tette Fannit, amit a lakó még látott, de a további eseményeket már csak a szóban forgó videófelvétel rögzítette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top