Sztárok

Frontálisan karambolozott Gáspár Győző és családja – frissítve

Ijesztő fotók kerültek elő Gáspár Győzőék autóbalesetéről.

Gáspár Győző és családja ma hajnalban szenvedett autóbalesetet -– szúrta ki az nlc. egy zárt autós csoportban a Facebookon. A csoportban azt írták, a vétkes sofőr súlyosan megsérült, állapotáról azonban eddig nem adtak ki több információt. 

A showman telefonon a 24.hu-nak azt mondta, éppen hazafelé tartottak, amikor egy autó (amely rossz irányból hajtott fel a főútra) áthajtott a sávjukba, esélyük sem volt elkerülni az ütközést.

Bea vezette az autót, én mellette ültem, Virág pedig hátul. Nagyon megijedtünk, és csak kicsin múlt, hogy nagyobb bajunk legyen” – részletezte a baleset körülményeit Gáspár Győző a lapnak.

A rendőrség közleménye:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, a tari elágazó közelében 2019. november 26-án 21 óra 30 perc körül.  A jelenlegi adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két személygépkocsi a négysávos főút Salgótarján felé vezető oldalán. A balesetben az elsődleges adatok alapján három személy sérült meg.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főút Salgótarján felé vezető oldalát a tari elágazótól a mátraverebélyi elágazóig lezárták, a forgalmat a szervizútra terelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top