Sztárok

X-Faktor: megvan az elődöntős mezőny, Bagdi Enikő és Burai Renátó esett ki

Az élő show-k félidejéhez érkezett a tehetségkutató. Hatból négyre csökkent a versenyzők száma a vasárnap esti kétkörös verseny végére, s immár csak két mentor énekesei vannak versenyben.

Az X-Faktor 3. élő show-jára két dallal készült a még versenyben lévő 6 énekes, egy szabályváltozás azonban alaposan belekavart a műsorba. Először egy-egy dalt adott elő Bagdi Enikő, Burai Renátó, Manuel, Ruszó Tibi, Vanek Andor és Zdroba Patrik. A produkcióik alatt a nézők végig voksolhattak bármelyik versenyzőre, egyiküknek azonban távoznia kellett az első körös szavazás végén.

Az első forduló végén – a nézők döntése alapján – Bagdi Enikő esett ki, ezzel Dallos Bogi az utolsó mentoráltját is elveszítette. Mivel Enikő volt az utolsó nő versenyző múlt hét óta, így ő lett a „2019-es X-Faktor női hangja”.

Ezután – a 3. élő adás 2. felében – a bennmaradó 5 versenyzőnek még egy dalt kellett előadnia. Ekkor ismét visszatért a már megszokott székes rendszer, de ezúttal a mentorok már csak két énekest ültethettek le. Az élő show legvégén pedig még egy énekes kiesett: Burai Renátónak kellett távoznia.

Így a jövő heti adásban, azaz az X-Faktor elődöntőjében már csak négyen folytathatják, Gáspár Laci egy, míg ByeAlex mindhárom versenyzője. A Top4-es mezőnyben Zdroba Patrik, Ruszó Tibi, Vanek Andor és Manuel került.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top