Sztárok

Szabályváltozás lesz a ma esti X-Faktorban, a versenyzőket és a nézőket is érinti

Hat versenyzővel vág neki a ma esti 3. élő show, a jövő heti adásba azonban már csak négyen juthatnak tovább, de nem akármilyen módon!

Ma este a hagyományos, kizárólag a nézőkre épülő szavazási rendszer és a székes védettséges módszer is jelen lesz az X-Faktorbantudta meg a SorozatWiki. Ennek ez az oka, hogy a műsor tehetségeinek ma két dalt is elő kell adniuk. Először a 6, még versenyben lévő énekes egy-egy dallal lesz látható, a produkcióik alatt azonban végig lehet majd voksolni bármelyik versenyőzőre. A szavazás végén, még a műsor közepén kiesik egy tehetség, majd a bennmaradó 5 versenyzőnek elő kell adnia még egy-egy dalt.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

A harmadik élő adás második felében azonban újra jön az elmúlt két évben megszokott székes rendszer. Ezúttal az mentorok már csak 2 énekest ültethetnek le, és védhetnek majd be, a harmadiktól pedig a nézők voksolás útján felállítanak egy versenyzőt.

Az élő show legvégén pedig egy második énekes is kiesik, így a jövő heti adásba már csak négyen juthatnak be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top