Sztárok

Palya Bea anyaszült meztelenül parádézik a hóban

Palya Bea nagyon bátor – meztelenül fürdik a hóban.

Leesett az első hó, mindenki nagyon örül, kivéve, akik autóval, vonattal, vagy tömegközlekedéssel próbálnak eljutni A-ból B-be. Úgy látszik, Palya Beának nincs ilyen gondja, hiszen ő otthon élvezi a havat – szúrta ki a 24.hu. Méghozzá meztelenül, ami igen merész, hiszen ebből komolyabb baj is lehet.

„Mi jut eszetekbe az idei első hóról? Toljátok. Én torna után kifeküdtem meztelenül a friss hóba, avagy éljen a Wim Hof Módszer” – írja a közösségi oldalán Palya Bea. A rajongók frászt kaptak a kép láttán, sokan azt ecsetelik, hogy biztosan megfáznának, ha bevállalnák ezt. 

De mi is a Wim Hof módszer, amiről Palya Bea beszél?

A Wim Hof Method, vagyis a Wim Hof Módszer első lépése egy speciális légzéstechnika gyakorlásából áll. Az erőteljes ki- és belégzés célja hiperventiláció előidézése. Az enyhe szédülés, vagy a végtagjainkban jelentkező bizsergés kedvező jel. Nagyjából 30 ismétlés után egy lélegzetvisszatartó fázis következik, majd egy mély belégzés, és kezdődik a kör elölről. Ezzel a módszerrel ugyanolyan stresszválaszt indukálunk a testünkben, mintha az erdőben sétálva egy vaddisznóval találkoznánk, azzal a különbséggel, hogy nem fenyeget bennünket semmilyen veszély. Ez a stressz tehát edzi a szervezetünket, hogy a mindennapi feszült helyzetekkel szemben ellenállóbbá váljunk, a vérünkben megemelkedő adrenalin szintje pedig csillapítja a gyulladásokat és a fájdalmat – írja a napidoktor.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top