Sztárok

Felháborító, ami a szépségversenyen történt – kitálalt a magyar modell

Elszabadult a pokol a szépségversenyen, menekültek a versenyzők.

Hajas Imeldát az egyik Európa-hírű szépségverseny szervezői hívták Nápolyba, ahol állítása szerint eredetileg 50 társával mérette volna meg magát. 1080 eurót (átszámítva 350 ezer forint) fizetett a részvételéért, s az első meglepetés akkor érte, amikor a helyszínen kiderült, hogy sokkal több lányt hívtak a nápolyi versenyre – írja a Blikk.

Fotó: illusztráció, iStock

Munka közben nagyon hideg volt a stúdióban, egymástól moccanni sem tudtunk. Délután már kopogott a szemünk az éhségtől, volt, aki emiatt elájult” – mesélte a 21 éves magyar modell, aki szerint másnap reggelire csupán kétszersültet kaptak, ebédre pedig nejlonzsákban hoztak nekik szendvicset, amit a földre pakoltak.

A versenyzők egyre hangosabban zúgolódtak, ám a bomba akkor robbant, amikor a koreográfia gyakorlása közben valamelyik szervező jókora pofont adott egy lánynak. Ekkor lökdösődés kezdődött, sikítozás, az egyik lány pedig fejbe rúgta a pofozkodó férfit. Menekültek a versenyzők, mintegy 60 lány rögtön felült az első repülőre. Imelda is otthagyta a rendezvényt, s ezek után úgy döntött, többé nem vesz részt szépségversenyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top