Sztárok

Az év emberének választották, Jennifer Aniston pocakvillantós fotóval köszönte meg

Jennifer Aniston Instagram-képe most is hatalmas siker. Pedig csak azt köszönte meg, hogy a People magazin az Év emberének választotta.

Ha meg akarnánk hódítani a világot, biztosan Jennifer Anistont kérnénk fel társnak, mert idén bebizonyította, hogy számára nincs lehetetlen. Ennek a hozzáállásának köszönhető, hogy az 50 éves színésznőt az Év emberének választotta a People magazin, Jennifer Lopezzel, Michelle Obamával és Taylor Swifttel együtt. 

Na de mit is tett ezért a színésznő? Jennifer Aniston idén bebizonyította, hogy máig húzónév a filmgyártásban, mindezt a Netflixes Agatha Christie regényen alapuló Murders Mysteryvel,  majd azzal, hogy ismét sikerre tudott vinni egy sorozatot. Ráadásul, nemcsak szereplője, hanem producere is az Apple TV+ sorozatának, a The Morning Show-nak. És persze ne feledjük, hogy hosszú évek ellenállása után csatlakozott az egyik közösségi oldalhoz, így Jennifer Aniston a fergeteges instagramos debütálása óta a legkedveltebb emberek között van. Egy rosszabb posztját is fél nap alatt több mint hárommillió ember lájkolja. 

„Ez az évem izgalmas és rémisztő volt egyszerre (…) Újévi fogadalmat viszont nem teszek, várom, mit tartogat a jövő, és állok elébe” – mondta a színésznő, akinek soha sem kérdés, hogy meg mer-e tenni valamit vagy nem, mert élvezi a kihívásokat. 

Ezzel a hasvillantós fotóval köszönte meg az Év embere címlapot Jennifer Aniston: 

Jennifer Aniston Instagramon köszönte meg, hogy az Év emberének választotta a People magazin

(Nyitókép: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top