Sztárok

Kiderült, miért húzódott ilyen sokáig L.L. Junior és Hopp Csilla megegyezése a gyerekükről

Befejezték a harcot a szülők.

Mint arról beszámoltunk, több mint három hónap után végre megegyezett gyermekük elhelyezéséről L. L. Junior és volt párja, Hopp Csilla. A 38 éves zenész és exe aláírták a megállapodást, s azt még aznap benyújtották a bíróságon is, így most a közös felügyeleti jogot gyakorolva, váltott gondoskodásban nevelik a 6 éves Lacikát. A Blikk úgy tudja, azért is húzódott hónapokig a megegyezés, mert eleinte a zenész azt szerette volna, ha kéthetes váltásokban nevelik a gyermeket, ám ezzel Csilla nem értett egyet.

A bulvárlap arról is értesült, hogy Lacika bejelentett lakcíme az lesz, ahol Csilla lakik az édesanyjánál, de külön lakrészben. Sőt, mivel jövőre a kisfiú iskolás lesz, az ezzel járó összes költséget Junior állja majd.

Jó, hogy megállapodtunk, nem akartunk már tovább harcolni” – nyilatkozta a zenész, aki szerint nem lesz gond a váltott gondoskodással, mert a szeretet mindent legyőz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top