Kardos Eszter idén tért vissza a Barátok közt csapatába, már anyukaként járja az országot a stáb kedvenc receptjeiből készült könyv miatt. A színésznő mindig nagyon csinos, amikor a rajongókkal találkozik, nem volt ez másképp az előző dedikáláson sem, amikor egy szuper ruhát választott egy nagyon szexi harisnyával.
A Barátok közt Sülve-főve című könyv nagyon népszerű: az olvasók belepillanthatnak a Barátok közt szereplőinek igazi életébe és étkezési szokásaiba. 20 ínycsiklandó egyéni receptet tartalmaz, amelyek az ismert díszletek között készültek el.
A könyvbemutatóval egybekötött közönségtalálkozók nagyon népszerűek, több száz rajongó látogat el a boltokba, és dedikáltatja az új szerzeményt. Minden pénteken más-más nagyvárosban találkozhattak a rajongók a kedvenceikkel, mint például Pécs, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Siófok, és
most pénteken a Lurdy Házban találkozhatnak a rajongók a Barátok közt szereplőivel, akik a szakácskönyvet dedikálják.
Hosszú ideig most ez az utolsó ilyen lehetőség, amelynek részleteiről lentebb olvashatsz, ahogy az is kiderült, Kardos Eszter mi alapján választott receptet.
„Számomra ez az étel olyan, mint a szerelem. A párom, Rúben egy gyertyafényes vacsorával akart szerelmet vallani nekem, ám párolt csirkénél és a főtt rizsnél megállt a konyhai tudománya. Tudta, hogy ez a kombó nem passzol a vallomáshoz. Végül két ételt ötvözött egybe. Így született a parmezános csirke rizottóval. Amikor megpillantottam a szépen terített asztalt, a gyertyákat, azonnal a nyakába ugrottam és megelőztem őt a vallomással” – mesélte Kardos Eszter arról, miért éppen ezt az ételt választotta a Sülve-főve-könyvbe.
A színésznő a Barátok közt többi szereplőjéhez hasonlóan szívesen mesél a receptek kapcsán egy kicsit magáról és a családjáról.