Sztárok

Demjén Ferenc: „Volt olyan pillanat, hogy úgy tűnt, átbillenek a túloldalra”

Demjén Ferenc legutóbb tavaly, a hagyományos év végi koncertjén lépett színpadra, majd élete legnagyobb csatáját vívta meg. Sikerrel.

Demjén Ferenc nehéz éven van túl, betegsége után most először lép újra színpadra. Egy év kihagyás után újra elkezdődtek a próbák, az érkező zenésztársak pedig nem győztek csodálkozni, hogy
az énekes milyen formában van, és immár bot nélkül áll be a mikrofon mögé.

„Most már elárulhatom, legyőztem két combnyaktörést, egy agyérgörcsöt, kómát, és végigcsináltam egy kőkemény rehabilitációt. De itt vagyok, s leszek… Jól vagyok, persze minden relatív, mihez képest vagyok jól…”mondta Demjén Ferenc.

„Újra meg kellett tanulnom járni. Az egyik törésemet megműtötték, a másik lábamnál
szerencsére nem mozdult el a csont, így nem volt szükség beavatkozásra. Az újságok azt írták, balesetet szenvedtem, de nem tudom, baleset-e, ha az ember eszméletét vesztve elesik… Aztán következett az agyérgörcs és a kóma. Mint utólag megtudtam, a szakemberek akkor azt mondták, hogy ha három héten belül felébredek, van esély arra, hogy maradandó károsodás nélkül túléljem az egészet. Nos, én a hetedik napon ébredtem fel…” – mesélte a Story magazinnak Demjén Ferenc, aki mindent megtesz a gyógyulásért, és immár a huszonkettedik koncertjére készül a sportcsarnokban.

A Story magazinnak mutatta meg Tóth Gabi és Krausz Gábor az leső családi fotókat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top