nlc.hu
Sztárok
Sokatmondó kép: Pumped Gabo ezzel a lánnyal sétálgat

Sokatmondó kép: Pumped Gabo ezzel a lánnyal sétálgat

Pumped Gabót a magyar nézők is láthatják a lengyel realityben.

Pumped Gabo sokáig titkolózott azzal kapcsolatban, hogy milyen műsort forgat, ám pár hónappal ezelőtt lerántotta a leplet. A Magyarországon eddig nem látott formátumban, a Varsó Shore-ban kapott szerepet, amit a nagy sikerű, amerikai Jersey Shore mintájára készítettek. A reality-sztár szokásához híven most is megcsillogtatta az izmait és elvarázsolta a csajokat.

Például itt:

Fotó: RTL Spike

Vagy itt:

Fotó: RTL Spike

A Varsó Shore-hoz Lengyelország legbulisabb arcait válogatták össze, hogy együtt partizzanak estéről estére. A műsor az MTV Jersey Shore című sorozatának lengyel változata, de a helyi arcok között a magyar Pumped Gabo is nagy szerepet kapott az évadban. A trashkedvelő lengyel közönség hamar a szívébe zárta a 24 éves reality-sztárt, az RTL Spike pedig most a magyar rajongóknak is elhozza a fesztiválbika varsói kalandjait.

A műsorban az anyanyelvükön beszélő szereplők Gabo megjelenésével bátrabban kezdték használni az angolt, de így is sokszor megmutatkoztak a nyelvi és kulturális különbségek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top