Sztárok

Tóth Gabi a szülésről: „Gáborral a műtőben zokogtunk, a népes család a folyosón”

Pici, fekete haj, hatalmas barna szemek – a szülők csodálatosabb babát elképzelni sem tudtak volna maguknak. Ám hogy Gabi és Gábor ne tűnjenek elfogultnak, végigkérdezték az őket látogató barátokat, rokonokat, ők vajon milyennek látják a kicsit. Nos, a válaszadók véleménye is az, hogy csodaszép, így aztán Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor séf „kénytelen” hinni nekik.

„December 3-án a mínuszokkal és a hóval a mi kislányunk is megérkezett. Most lettünk igazi család.”

Gabit felkészítették arra, hogy korábbi betegségei és műtétei miatt aligha természetes úton hozza majd világra a picit. Gábor erről így mesélt a magazinnak: „Császárral szültünk, én ezelőtt egyetlen egyszer jártam műtőben. Pontosabban túlzás, hogy jártam, hisz vittek, mert aludtam már. Most különleges élmény volt beöltöztetve állni és végignézni, ahogy a feleségem hasából kiemelik Hannarózát.”

Nem volt az énekesnőnek sem rossz élmény a szülés, amire annyira készült. Földöntúli boldogságot érzett, amikor meglátta a lányát.

„Mi ketten Gáborral a műtőben zokogtunk, a népes család, a szüleim, a testvérem, Vera meg a folyosón…”

A szülésről, és arról, hogyan váltak családdá egyetlen pillanat alatt, csak a Story magazinnak meséltek: 

A Story magazinnak mutatta meg Tóth Gabi és Krausz Gábor az leső családi fotótkat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top