Sztárok

Szívinfarktust kapott Benkő Dániel, ez okozta a halálát

Benkő Dániel barátja könnyek között mesélt a történtekről.

Benkő Dániel halálhíre mindenkit meglepett, hiszen senkinek sem mondta, hogy bármilyen betegségtől szenvedett volna. A lantművész hétfő hajnalban hunyt el, méghozzá egy barátja jelenlétében. Állítólag a zenészt megviselte, hogy nem szerepelt a médiában, kissé depressziós volt, illetve rosszullétek gyötörték. 

A művész lánya, Dalma a Borsnak mesélt édesapja utolsó napjáról. „Szívinfarktust kapott, és már nem tudtak rajta segíteni. Hatalmas csapás ez nekünk, a szeretteinek, és a fájdalmat szeretnénk csak magunk megélni” – árulta el a lány, akitől azt is megtudtuk, hogy szűk körben szervezik a temetést.

Az is kiderült, hogy halála estéjén egy barátjával volt. Ő azt mesélte, semmi jele nem volt a hirtelen halálnak, aznap jól volt, jókedvű volt, viccelődött is. Aludni viszont már nem tudott, kijött a szobából, mellkasi fájdalomra panaszkodott, majd összeesett. Az ismerős kihívta a mentőket, de már nem tudták megmenteni Benkőt. 

Az egyik szomszéd is mesélt. Elárulta, egy ideje bezárkózva élt a lantművész, nem fogadott látogatókat. Sőt, Bazsarózsának ellentmondva azt is elmesélte, hogy a fiatal nő sem járt nála, mióta hazajött a kórházból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top