Sztárok

Benkő Dánielnek mindig is furcsa viszonya volt a nőkkel

Benkő Dániel halálhírét a házvezetőnő erősítette meg. A lantművész mindig is habzsolta az életet, főleg a nőket – úgy emlékezünk rá, ahogy ő is szeretné.

Hónapok óta nem hallottunk a lantművészről – egy cikk miatt kereste ma reggel a Ripost, a telefont viszont egy barátja vette fel, aki közölte, hogy éjszaka rosszul lett, és meghalt Benkő Dániel. A hír megrendítő, hiszen sosem mondta, hogy beteg lenne, sőt, nagy kanállal habzsolta az életet. 

Benkő Dániel életében a nők jelentettek mindent: a két lánya, Dalma és Vivien, mellettük pedig a csinos barátnői, mert mindig is a fiatal lányok tetszettek neki. A zenészre sokan emlékeznek emiatt, hiszen még társkereső műsorban is szerepelt, a címlapokon pedig mindig is nőkkel lehetett látni. Megmutatjuk a legfontosabb nőket a lantművész életében. 

A két lánya, Dalma és Vivien

Inkább szakmai, mint szülői sikereire volt büszke Benkő Dániel lantművész, akinek sosem volt túl szoros a kapcsolata két felnőtt lányával. Ezt jól mutatja, hogy Dalma lányától tudta meg pár éve, hogy másik lánya, Vivien gyermeket szült. 

Jó barátja, Anettka

Fotó: Smagpictures.com / Péter Rákosi

Benkő Dániel és Anettka ezer éve ismerték egymást, egy társaságba jártak. Később a Budapest TV-n volt egy közös műsorok, amelynek ötletgazdája az egykor űrbe készülő Fehér Anett volt, majd később csatlakozott hozzá a lantművész. 

Sütő Enikőt többször vendégül látta

Fotó: Smagpictures.com / Csaba Toroczkay

2007-ben a Hal a tortán egyik szereplője volt Benkő Dániel, aki a társaságból leginkább az exmodellre hangolódott rá. A többi versenyző később nagyon csúnyákat mondott a zenész házáról, így ő a továbbiakban csak Sütő Enikővel tartotta a kapcsolatot.

Kocsis Katalin, Benkő fiatalabb lányának édesanyja

Benkő Dániel volt felesége és lánya (Fotó: Smagpictures.com / Beáta Tóth)

Az asszonynak nincsenek rossz emlékei Benkő Dánielről, de korábban azt mondta, mindig is gyerekes volt, többek között ez vezetett a házasságuk végéhez. Mivel a lantművész életében több mint 500 nő volt, nagy dolognak számított, ha valakit feleségül vett.

Benkő Dániel feleséget is keresett az RTL-en

Megnézem
Összes kép (7)

A Benkő feleséget keres egy 8 részes valóságshow volt, amelyet 2009 nyarán forgatták le. Az utolsó adást 1,41 millió néző követte, tehát nagyon sokan kíváncsiak voltak a lantművész választására. A döntőben Horváth Edit és Kovács Andrea küzdöttek Dániel kegyeiért, végül utóbbit vezette oltárhoz. 

Bazsarózsa, a múzsa és táncművész

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Bazsarózsa 9 évesen ismerte meg a lantművészt, akivel három évig alkottak egy párt. A táncos és Dániel között majdnem 40 év korkülönbség volt, bár ez sosem zavarta őket, egy ideig még a lány korát sem árulták el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top