Sztárok

Meglepő, Benkő Dániel több tízmilliós vagyont halmozott fel

Két lánya osztozik majd a néhány napja elhunyt lantművész örökségén, amibe egy nagy értékű ingatlan is beletartozik.

Jelentős vagyont hagyhatott két lányára Benkő Dániel. A lantművész néhány napja hunyt el szívinfarktusban. A Blikk információi szerint Benkő vagyona akár több tízmilliósra is rúghat, tekintve, hogy a művész tulajdonában állt egy svábhegyi villa, amit korábbi elmondása szerint egyedül épített.

A bulvárlap azt írja, hogy az ingatlan értéke a telek révén akár a 100 millió forintot is elérheti. Benkőnek egy veterán Mercedese is voltt, ami 2 millió forintnál nem érhet többet. Ezenfelül a különc művésznek voltak értékes hangszerei, festményei, antik bútorai és egy sokat emlegetett bormúzeuma, ezek együtt szintén milliókat érhetnek.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Benkő Dániel írt-e végrendeletet. Ha nem létezik ilyen dokumentum, akkor az örökségén két lánya, Vivien és Dalma osztozhat. Előbbi annak ellenére is örököl, hogy nem igazán tartotta a kapcsolatot édesapjával.

A hétfőn elhunyt lantművész múzsája N. Éva Renáta, azaz Bazsarózsa azonban nem számíthat semmire. Ha Benkő külön nem hagyott rá semmit, akkor hiába volt néhány évig a párja, kimarad az örökségből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top