Sztárok

Belerokkant a zaklatási ügybe Mihályi Győző

A színművész végig tagadta az őt ért vádakat, és az Újszínház etikai vizsgálata is megállapította, hogy nem történt zaklatás a teátrumban.

„Belefáradtam, belerokkantam ebbe az ügybe… Az egészségi állapotom miatt kértem a színház vezetőségét, mentsenek fel a nagyobb szerepeimből. Nyugtatókkal teletömve múlt vasárnap még eljátszottam egy egyáltalán nem könnyű főszerepet, de alig tudtam a játékra koncentrálni” – vallotta be a Blikknek Mihályi Győző, akit az elmúlt hetekben azzal vádoltak meg, hogy zaklatta az Újszínház egyik alkalmazottját. A színészt annyira megviselték a történtek, hogy a minap rosszul lett, és a színházban sem tudott teljesíteni:

„Mondtam a szavakat, járkáltam a színpadon, de közben végig azon kattogott az agyam, mit gondolnak rólam az emberek a nézőtéren, hogy nézzek a szemükbe?” – mondta a Jászai Mari-díjas színművész, aki A kőszívű ember fiai és a Kék róka című daraboknak is búcsút intett. 

MTI/Soós Lajos

Mihályi végig hangoztatta az ártatlanságát, amiben családja is hitt. A színész ellen vizsgálat indult az Újszínházban, amely tisztázta őt, de a színművészt ez és az emberektől kapott rengeteg támogatás sem vigasztalja. Kikészült, és el sem tudja képzelni, milyen hátrányok érhetik, és meddig tart, amíg majd már nem súgnak össze az emberek a háta mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top