Sztárok

Zaklatási botrány: megszólalt Mihályi Győző felesége

Mihályi Győzőt az a vád érte, hogy erkölcstelenül viselkedett három éve munkatársnőjével az Újszínházban.

Mihályi Győző Jászai Mari-díjas művész azt állítja, zaklatási ügyéből semmi sem igaz, családja tartja benne a hitet, hogy tisztázni tudja a nevét – írja a Blikk.

„Fiatal feleségem van, nagyon jól élünk. Őt nagyon megviseli, ami velem történik. Természetesen engem is, voltak álmatlan éjszakáink a rágalom miatt. Az egész családom teljes mellszélességgel mellettem áll. A fiam azonnal felhívott, amikor nyilvánosságra hozták a nevemet, biztosított a támogatásáról. Úgy érzem, miután láttam azt a levelet, amely alapján a Fővárosi Önkormányzat a vizsgálatot kérte, hogy valójában nincs ügy. Nem történt olyasmi, amiért szégyenkeznem kellene vagy bocsánatot kérnem”mondta Mihályi Győző.

Fotó: smagpix

„Meggyőződésem, hogy csupán egy jól működő színházat akarnak tönkretenni, ehhez pedig valakit fel kell áldozni” Ez a valaki a férjem, de mellette vagyok, és nem hagyom! Győzőt a rágalmak ellenére gyerekeivel, testvérével együtt szeretem, talán még jobban, mint eddig, hiszünk neki, és a végsőkig mellette állunk!” – mondta Mihályi Győző felesége, Tímea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top