Sztárok

Demcsák Zsuzsa az élete eddigi legszebb karácsonyára készül, még párja vegán életmódja sem érdekli

A műsorvezető elárulta, hogyan ünnepelnek majd indiai párjával.

Demcsák Zsuzsa először tölti együtt a karácsonyt a párjával, a 37 éves Krishannal. Az Ázsia Expressz sztárjának elmondása szerint imádja ezt az ünnepet, már karácsony előtt hetekkel más állapotba kerül.

„Olyan ez, mint egy transz, amit elsőre furcsa lehetett megélni Krishannak. (…) Nálunk ilyenkor mindennap van valami karácsonyi finomság, sokat sütök, hat tepsi habcsók például egy este alatt simán elfogy. A lányom, Tamara készült karácsonyi dallistával, hetek óta ez szól esténként”mesélte a Blikknek a 41 éves műsorvezető, aki klasszikus magyar menüvel készül az ünnepekre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az első közös Karácsony! 🎄❤️#mégalányomismegengedtehogykirakjam 😂😇

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

„Szeretem, ahogy Krishan főz, de arra semmi esély nincs, hogy a halászlé vagy a töltött káposzta kimaradjon az ünnepből. Igaz, már most azt hangoztatja, hogy az ünnep után visszatér a húsmentes élethez. (…) A gyerekek természetesen találnak majd meglepetést a fa alatt, de nekem Krishan a karácsonyi ajándékom, az, hogy együtt lehetünk” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top