nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóra és Nánási Pál: „Innentől datálódik a mi utazásmániánk”

Ördög Nóra és Nánási Pál: „Innentől datálódik a mi utazásmániánk”

Nánásiék népszerű YouTube-csatornája idén újabb úti kalandokkal bővült.

Ördög Nóra és családja idén is mesés helyeken járt, és természetesen a kamerájuk is forgott folyamatosan, a rajongók nagy örömére. Nánásiék nagysikerű videoblogja – amelyet még az Ázsia Expressz 1. évada alatt, 2017-ben indítottak el – amerikai, mexikói, dániai, svájci, ázsiai és magyarországi kalandozásokkal gazdagodott 2019-ben.

Örödg Nóra és Nánási Pál a gyerekeikkel, Micivel és Vencivel (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Ördög Nóra, Nánási Pál és a gyerekeik, Mici és Vencel, valamint a bébiszitterük, Gizus januárban Amerikába utaztak, hogy egy kicsit elmeneküljenek a hideg elől. A tengerentúli nyaralásuk első etapját Floridában forgatták („Pálmásiék”). A vlogsorozatban a balatoni bisztrót nyitó házaspár ráadásul soha nem látott, 10 és fél évvel ezelőtti videókat is mutatott a kapcsolatuk „hajnaláról”. Ördög Nóra és Nánási Pál ugyanis az első közös utazásuk alkalmával ugyancsak Floridában jártak.

„Innentől datálódik a mi utazásmániánk, mert ott nemcsak az derült ki, hogy nagyon szeretjük egymást, hanem az is, hogy szeretünk utazni” – vallotta be vlogjában a műsorvezető.

Ezt követték a Nánási család karibi kalandjai a Bahamákon, Jamaicán és a Kajmán-szigeteken, ahová – mivel annyira beleszerettek tavaly a hajózás műfajába – a Costa Deliziosa óceánjáróval jutottak el („Ship- Ship Hurrá!”). Az amerikai kaland utolsó állomása pedig a mexikói Tulum volt („Nacsók”), ahol egy hetet töltöttek el.

A tengerentúli családi kiruccanást egy március 15-i hosszú hétvégézés követett, ám „kettészakadva”. A sztárfotós férj az édesapjával Koppenhágába utazott, mivel ez volt apukája nagy álma, Ördög Nóra pedig a gyerekekkel, a barátnőjével és annak gyerekeivel Sárvárra ment wellnessezni. Természetesen vlogolt is szorgalmasan a házaspár mindkét helyszínről, ebből született a „Kis Ko-Sár” vlogszéria.

Amíg idén tavasszal Ördög Nóra az Ázsia Expressz 2. évadát forgatta, családja ismét eltölthetett közel másfél hónapot Ázsiában. Nánási Pál és a gyerekek végig ott voltak a stábbal, bejárták Srí Lanka és India egy részét, Thaiföldre azonban már nem követték a műsorvezetőt. Kalandjaikat a „Nánázsia 2.” vlogsorozatban mutatták be a nézőknek.

Alighogy hazatért Ördög Nóra Ázsiából május elején, férjével egy belföldi kenutúrára vitte Micit és Vencelt („Csapatunk”). Az ismerősökből, barátokból álló társasággal bejárták az Öreg-Túr, a Tisza és a Bodrogzug legszebb részeit.

A műsorvezető és párja kettesben is szívesen kiruccant: júliusban a svájci Montreux városába utaztak az ott megrendezett Jazz Fesztiválra, szeptemberben pedig Milánóba, Ördög Nóra ugyanis Michael Bublé-koncertjegyeket kapott a férjétől születésnapjára.  

Várhatóan jövőre is el leszünk kényeztetve vlogokkal. Mi már nagyon várjuk Nánásiék újabb szórakoztató úti beszámolóit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top