Sztárok

Apró Anna határozottan tudja, mit kap az a férfi, aki eljön hozzá

Hamarosan új évaddal jelentkezik a Cápák között, és ennek apropóján mesélt Apró Anna az elvárásairól. De nem csak a műsor került szóba.

Januárig várják a jelentkezőket az RTL Klub Cápák között műsorába, de most kiderült, hogy a befektetők is izgatottan várják a kezdést. Apró Anna az RTL Reggeliben mesélt erről

„Több tehetségem van a főzéshez, jóval, mint a sütéshez . (…) Vannak sütemények, amiket jól tudok, de látványosan jobban élvezem a főzést és több sikerélményem van.” (nlc)

Annát kikapcsolja a főzés, ezért szeret otthon a konyhában tevékenykedni, bár magának talán nemigen főzne. Azért sem, mert szerinte egyedül elmenni valahova enni talán olcsóbb, mintha magának készítene minden napra valamit. Az is kiderült, hogy Cápák közöttben a határozottságáról ismert üzletasszony a Konyhafőnökben például nem tudna teljesíteni, mert stresszben, nyomás alatt nem lenne képes rá. 

Apró Anna az RTL Klub Reggelijének vendége volt

„Még az egyetem alatt volt egy fiú lakótársam, és akkor éveken át mindennap főztem, ezt nagyon szerettem, és végül is mellette tanultam meg főzni. Bármit csináltam, nagyon örült, nagyon hálás volt érte, és még a kezdeti próbálkozásokat is becsülettel megette.”

Ha valakit le akarna venni a lábáról, akkor Anna már határozottan tudja, mivel várná: szarvasbélszín vargányamártással, amihez maga szedte, szárította és őrölte a gombákat, hozzá pedig jó sok vajjal készült, igazi krumplipürét tálalna. Desszertnek pedig csokiszuflé tejszínhabbal és határozottan fagylalt nélkül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top