Gáspár Lacitól Fluor Tomiig – így néztek ki 10 évvel ezelőtt

nlc | 2019. December 30.
Pillanatok kérdése, és megérkezett 2020. Mi pedig előszedtük, hogy milyen slágereket hallgattunk tíz évvel ezelőtt, és mennyit változtak az előadók azóta.

Szilveszter előtt egy nappal a 2020 már nagyon valóságos, és ilyenkor akarva-akaratlanul is érezzük: repül az idő. Nem akarjuk elhessegetni ezeket a gondolatokat, inkább megmutatjuk, hogy néha bizony jót tesz az idő múlása, és nem csak mesebeszéd, hogy a jó bornak is idő kell. 

Varga Viktor – Lehet zöld az ég

A Csillag születik után egészen Las Vegasig ment a mi Viktorunk, hogy leforgassa 2010 talán legismertebb magyar slágerét. Konszolidált haj, hófehér ruha, fülbemászó dallam, mostanra viszont sokkal markánsabb a megjelenése, nem az a tömegbe beleolvadós típus. Az elmúlt időszakból két dologra talán biztos mindenki emlékszik vele kapcsolatban, az egyik a kapcsolata Cinthya Dictatorral, a másik, hogy megcsókolta a Mona Lisa-festményt.

Fotó: Youtube, Varga Viktor/Instagram

És akkor a videó:

 

Fluor Tomi – Partyarc

Még a MIZU előtt, SP-vel partyarcozott Fluor Tomi, aki azóta a Wellhellóval nyomul. Vagy éppen a Nyerő Párosban vágtázik el a döntőig a barátnőjével. Szerencsére a stílusa is sokat változott.

Fotó: YouTube, Instagram

És akkor jöjjön a videó:

Gáspár Laci – Fülledt, forró nyár

Tíz évvel ezelőtt még nem kerázta ki magát annyira Gáspár Laci, mint most. Nem volt kigyúrva, hisz nem látogatta annyit az edzőtermeket,  mint manapság és a videóban Debreczeni, bocsánat, Annoni Zitával romantikázott.

Fotó: YouTube, Instagram/Gáspár Laci

És akkor jöjjön a videó:

 

Nagy Adri – Szinglik éjszakája

Sokat változott a világ Nagy Adrival is az elmúlt tíz évben. Érdekesség, hogy a Szinglik éjszakája sikere után két évvel jelentkezett a Megasztárban, ahol a hetedik helyet szerezte meg. Aztán Szabó Zsófit pótolta a Jóban Rosszban-sorozatban, hat évvel ezelőtt, majd a Nagy duett zsűritagja lett. Ám a karrierje mellett a magánéletében is sok változás történt, hiszen életet adott első gyermekének.

Fotó: YouTube/Nagy Adri, Instagram

És akkor jöjjön a videó:

 

Exit mobile version