nlc.hu
Sztárok
Kylie Jenner szexi fehérneműs, ágyban pózolós képpel zárja az évet

Kylie Jenner szexi fehérneműs, ágyban pózolós képpel zárja az évet

Kylie Jenner hiába lett néhány hónappal ezelőtt mindössze 22 évesen egyedülálló anya, ez sem állíthatja meg a posztolásban, hogy továbbra is ő maradjon az Instagram egyik koronázatlan királynője.

A 22 éves reality-sztár legutóbb szexi, fekete-fehér bugyis, melltartós képet töltött föl magáról az ágyban pózolva vasárnap több mint 155 millió követővel rendelkező Instagram-csatornájára. Amihez maga is azt a kommentárt fűzte, ‘nehogy egy kis vágy nélkül forduljunk rá az előttünk álló évre’.

A merész, csábító képnek valószínűleg köze van ahhoz, hogy Kylie Jenner és gyermeke apja, a rapper Travis Scott négy hónapja szakítottak. Kislányuk, Stormi most februárban lesz kétéves, aki egyébként többek között egy gyémántokkal berakott gyűrűt kapott az édesanyjától karácsonyra, a nagymamája, Kris Jenner pedig egy kétemeletes babaházzal lepte meg a bájos csöppséget. A Jenner/Kardashian család a karácsonyi vacsorát malibui rezidenciáján töltötte.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top