Sztárok

Mihalik Enikő remek képeket osztott meg a szerelméről, a közös fotók bájosak

Nemzetközileg elismert, sikeres modell Mihalik Enikő, de sokan érzik úgy, hogy csak a Konyhafőnök óta ismerik az igazi arcát.

Amikor az UNICEF követe lett Mihalik Enikő, az nlc-nek is mesélt arról, ő bizony ízig-vérig egy vidéki lány. Bár ezt a hozzászólások alapján jó néhányan kétségbe vonták akkor, a Konyhafőnök VIP idei évadában bebizonyította, hogy nem ijed meg egy abált disznófejtől, hogy rajong a szalonnáért és a kolbászért, és bár az alakján nem látszik, de imádja a hasát. 

„Ahogy mondani szoktam, a súly a konyhában dől el, az alak az edzőteremben” – mondta erről.

Kiderült, hogy Enikő nemzetközileg elismert modellként bejárta a világot és mindenhonnan hozott magával emlékeket, ezeket pedig főzés közben a tányérján is megmutatta. Otthon pedig a párja, Vladimir – vagy ahogy ő nevezi, Vlad – élvezheti a főztjét. 

„Vlad imád rendelni, sokszor csak magamnak főzök, de szereti, amiket készítek” – mondta nekünk korábban, bár akkor még nemigen láthattunk közös képeket a párról, most a modell mutatott néhányat. 

Mihalik Enikő és párja, Vladimir Restoin Roitfeld (Fotó: Instagram)

Ez csak egy kép a sok közül, amit megnézhetsz, a mi kedvencünk az összebújós közös fotó Mihalik Enikőről és a párjáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top