TV-sztárok

Összeköltözött francia pasijával Mihalik Enikő

Enikő mintegy mellékesen említette meg egy interjúban, hogy már hónapok óta együtt él párjával.

Mihalik Enikő már három éve együtt van dúsgazdag francia szerelmével, Vladimir Restoin Roitfelddel, és nemrég megtették a következő lépést a kapcsolatukban: összeköltöztek. Az orosz származású francia-amerikai férfi divattal és műtárgyakkal foglalkozik, Enikő elmondása szerint imádja a kis, kelet-európai országokat, és már a modell családjánál is járt Békéscsabán.

„Sokan azt hiszik, az évek során amerikaivá váltam, de én a szívemben sosem távolodtam el a hazámtól, sőt! Komolyan felötlött bennem, hogy később talán teljesen hazaköltöznék, indítanék egy vállalkozást, vagy elhelyezkednék a hazai médiában. Bizony benne van a pakliban, hogy a New York-i lakásomat budapestire vagy békéscsabaira cserélem” – árulta el a Blikknek Mihalik Enikő, aki nem először játszik el a hazaköltözés gondolatával.

A magyar modell a héten a UNICEF-fel közösen rendez jótékonysági vásárt ismert designerek és modellek ruháiból, a befolyt összeget pedig a rászoruló gyerekeknek ajánlják fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top