Sztárok

Vajna Tímeát megviselte, ami körülötte zajlott, csak pezsgővel tudta elviselni

Tavaly év végén utazott ki az Egyesült Államokba Vajna Tímea, aki azóta megmutatta, hogyan él ott. Például láthattuk, hogyan indult a 2020.

Nehéz év van Vajna Tímea mögött, aki maga mesélte el, hogy új életet szeretne kezdeni Los Angelesben, ahol a barátai  is segítenek majd. Idén csupán harminc napot tölthet az Egyesült Államokon kívül, és már elkezdett berendezkedni az új életére, folyton tervezget, és felszámolja az itteni dolgait, nem vásárol lakást. Szeretne Amerikában házat venni, a filmes szakmában dolgozni, és vállalkozáson is töri a fejét.

„Andy nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, (…) így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is” – árulta el korábban Tímea

A Forbes leggazdagabbak listáján szereplő fiatal özvegy azóta megosztott az új életéről képeket, például Arnold Schwarzenegger karácsonyi partiján készült fotókat, vagy amikor éppen Návai Anikóval és Jennifer Lopezzel együtt volt A Wall Street pillangói című film vetítésén. 

Az év végét pedig Aspenben töltötte, ahol sok ismerőse volt, itt ünnepelte a szilvesztert is. 

Vajna Tímea mutatott fotókat az aspeni síelésről (Fotó: Instagram)

Ahogyan a buliról beszámolt, kiderült, hogy Tímea gyásza még nem enyhült. Hiába veszik körül barátok, hiába a jó hangulatú buli, 2020-at magányosan köszöntette. 

„Éjfélkor éreztem magam a legmagányosabbnak… amikor mindenki ölelgette, puszilgatta egymást… én meg a pultnál álltam egyedül… csak a pezsgő segített.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top