Sztárok

Rónai Egon Gesztesiről: Rég nem láttam ennyire összeszedettnek

Az ATV műsorvezetője készítette az utolsó interjút a január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt színésszel.

Gesztesi Károlyról mesélt Rónai Egon, az ATV műsorvezetője a Heti Napló Sváby Andrással című műsorban. Karácsony előtt bő egy héttel ő készítette az utolsó interjút a január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt színésszel; mint mondta, rég nem látta olyan kiegyensúlyozottnak, mint akkor.

Fotó: Facebook

Rónai szerint nagyon jó humor és jó hangulat jellemezte a színészt a Húzós című műsor felvételén. Az interjú egyébként eredetileg január közepén került volna adásba, de a szomorú események miatt végül már vasárnap este műsorra tűzték.

A beszélgetésből kiderült többek között, hogy Gesztesi miért nem ment favágónak Svédországba, és hogy miért nem vándorolt ki Izraelbe, pedig többször is nekiindult, hogy elhagyja az országot.

Rónai, aki közismerten nagy MTK-drukker, a műsorban elmesélte, hogy Gesztesi is a kék-fehéreknek szurkolt – olyannyira, hogy a csapat szurkolói egyesületének is elnökségi tagja volt. A színész az MTK-bálokon is rendszeresen fellépett. Itt volt egy asztal – mesélte a műsorvezető –, ahol 70-80 éves, a maguk idején jelentős teljesítményt nyújtó sportolók ültek. Gesztesi nem ismerte őket, de miután megtudta, kikkel bulizik együtt, drágábbnál drágább italokat küldött az asztalukhoz. „Na, ilyen volt ő” – mondta a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top