Sztárok

A Vígszínházban búcsúztatják Gesztesi Károlyt, a rajongók gyertyákkal és virágokkal érkeztek

A zártkörű megemlékezésen a színész családtagjai, barátai, pályatársai emlékeznek meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt színészről. Kollégánk képei a gyászoló rajongókról.

Hétfő este hét órakor elkezdődött Gesztesi Károly búcsúztatása a Vígszínház Házi színpad nevű stúdiójában. A 19-től 23 óráig tartó megemlékezésre a színész családtagjait, barátait és kollégáit hívták meg. A rajongók a Vígszínház Pannónia utcai oldalán róhatják le kegyeletüket.

Fotó: Bankó Gábor / nlc

A színháznál a színész számos tisztelője jelent meg, hogy gyertyákkal, mécsesekkel, virágokkal emlékezzenek meg róla. Gesztesi Károly január 4-én vesztette életét, miután autóvezetés közben a budapesti Ferdinánd hídnál rosszul lett, és infarktust kapott. A színészt ötven percen keresztül próbálták újraéleszteni a mentők, de már nem tudták megmenteni az életét.

Fotó: Bankó Gábor / nlc

A színész temetésén csak a legszűkebb család vett részt. Volt felesége és színésztársa, Liptai Claudia hétfőn szívbe markoló Instagram-bejegyzéssel búcsúzott tőle.

Fotó: Bankó Gábor / nlc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top