Sztárok

Nicole Scherzinger új pasija 7 évvel fiatalabb, a Golden Globe-on mutatta meg

Régóta pletykálják, hogy együtt vannak, most végre megerősítette a hírt Nicole Scherzinger és Thom Evans.

Nicole Scherzingert először a Pussycat Dolls tagjaként, majd ennek köszönhetően Lewis Hamilton párjaként láthattuk. Sokáig együtt voltak, nem is nagyon tisztázták, hogy miért szakítottak, de kihűlt a kapcsolatuk. Az énekesnő azóta több tehetségkutatóban is zsűrizett, sőt, még mindig zenél, a magánélete viszont homályos volt a bulvárlapok előtt is.

Egy ideje pletykálják, hogy összejött Thom Evans skót rugby-játékossal, ám ők sokáig nem erősítették meg a hírt. Legutóbb december közepén kapták le őket együtt, de akkor Nicole még takargatta magát, nem akart beszélni az új szerelemről.

Nicole Scherzinger and Thom Evans sokáig titokban tartották a kapcsolatukat (Fotó: Ricky Vigil M / GC Images)

A Golden Globe-on viszont végre lehullt a lepel, hiszen együtt jelentek meg a vörös szőnyegen, bizonyítva ezzel, hogy valóban együtt vannak. 

Egyikük sem kommentálta különösképp a posztolt közös fotókat, de tisztán látszik, hogy milyen szerelmesen néznek egymásra. A rajongók és a barátok is rengetegen gratuláltak a kapcsolathoz. Nicole egyébként 41, míg Thom 34 esztendős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top