nlc.hu
Sztárok

Nicole Scherzinger 20 éves fotókon

Ennyire más volt Nicole Scherzinger a Pussycat Dolls előtt

Az énekesnő 21 éve lépett fel először igazán nagy közönség előtt – létezett egy lánycsapat, ami még a Pussycat Dolls-os karrierjét megelőzte.
Nicole Scherzinger

Az egzotikus szépség – édesapja filippínó, édesanyja ukrán-hawaii származású – kétségtelenül a 2000-es évek egyik legsikeresebb előadója volt. Az éneklést azóta sem hagyta abba, sőt, a Pussycat Dolls is létezik még, de tény, ma már kevesebbet hallunk róla, róluk.

Scherzinger az N’Sync előzenekarával indította a karrierjért

Nicole Scherzinger már gyerekkorában is odavolt a zenéért: tiniként vokálozott egy rock bandában, indult tehetségkutatókon, és nem sokkal a Pussycat Dolls előtt beválogatták egy Eden’s Crush nevű lánybandába, akikkel aztán az N’Sync és Jessica Simpson előzenekaraként is felléptek. A csapat pályafutása kérészéletű volt, de az énekesnő a megszűnésük után csatlakozott a Pussycat Dolls-hoz, a történet folytatását pedig azóta már ismerjük.

Nicole Scherzinger fiatalon
Megnézem
Összes kép (4)

 

Az Eden’s Crush zenei stílusa olyan, mintha a TLC-t hallanánk. Kétség kívül ez a hangzás a 2000-es évek elején nagyon ment, és a klip is ismerős lehet azoknak, akik emlékeznek a 20 évvel ezelőtti videókra:

Nicole Scherzinger neve aztán nagyon gyorsan összeforrt a 2000-es évek egyik legsikeresebb lánycsapatával, a Pussycat Dollsszal. A Don’t Cha maximum hangerőn ment a kocsikban, és sokan megpróbáltunk pont úgy mozogni, ahogy a csajok a klipben.

A kivitelezés persze esélytelen volt, ha csak valakinek nem volt táncos előképzettsége, hiszen a Pussycat Dollst táncosokból lett énekesek alkották. A lánybandában eredeti alapító tagjai között egyébként Christina Applegate is ott volt. Pink klipjében is szerepeltek, filmekben is láthattuk őket, azaz táncos csapatként kimaxolták, azt, amit lehetett.

Talán arról kevesebben tudunk, de 2001-től Carmen Electra is csatlakozott hozzájuk, majd őt váltotta Scherzinger –  és addigra már a mikrofonok is előkerültek.

Pussycat Dolls és Carmen Electra
Megnézem
Összes kép (3)

A Pussycat Dolls még mindig létezik

Tény, hogy az ütemes slágerek és a klipek együtt voltak igazán ütősek. A dinamikus tánc és Scherzinger hipnotikus szépsége miatt nagyon gyorsan énekesekként is a csúcson találták magukat. Idővel persze az is kiderült, hogy nagyon is van hangja Scherzingernek, nem is akármilyen. De az első időkben nem pusztán a hangterjedelmére helyezték a súlyt.

Scherzinger a Pussycat Dolls-ban 2010-ig énekelt, utána szólókarrierbe kezdett, ami már nem volt olyan sikeres, mint a csapattal, de így sem panaszkodhat. Jelen van a zenei életben, a Pussycat Dollsszal is fellép (mert még léteznek), és az amerikai X-Faktor mentoraként is nem egyszer láthattuk. Dolgozott együtt Shaggyvel, Will Smithszel, P.Diddyvel, legutóbb, 2021-ben az amerikai Álarcos énekes zsűritagja volt, és az NBC Annie Live! nevű televíziós musicaljében is szerepelt.

Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a stílusa sem hétköznapi, bármit vesz fel, mindenben nagyon jól néz ki. Évtizedek teltek el, amióta először láttuk, és az énekesnő olyan, mintha megállította volna az időt. Mi arra tippelünk, hogy szépészeti beavatkozásokon is részt vett, de az vesse rá az első követ, akinek nem fordulna meg a fejében, főleg abban a közegben, amiben Scherzinger él.

Nicole Scherzinger sétál
Megnézem
Összes kép (8)

Új haj, új élet?

Leghíresebb párja Louis Hamilton volt, akivel igazi álompárt alkottak, legalábbis a rajongók szerint. A sztárpár mégsem érzett a kapcsolatában annyi kraftot, hogy végleg együtt maradjanak, 8 év se veled, se nélküled kapcsolat után külön utakon folytatták tovább.

2020-ban aztán az énekesnőt új férfi oldalán láthattuk: Thom Evans, skót rugby-játékos karolta át a kamerák előtt, aki csak úgy, mint Hamilton, szintén 7 évvel fiatalabb az énekesnőnél.

Nicole Scherzinger és szerelme
Megnézem
Összes kép (4)

Habár az énekesnő egy ideig hazudott az életkoráról, valójában nem értjük, miért tette, mert a mai napig bombasztikus, ahogy kinéz – idén júniusban lesz 44 éves. Scherzingernek mindig is hosszú, derékig érő haja volt, 2 hónapja azonban megvált hosszú fürtjeitől, persze ez a frizurája is abszolút nőies.

De a hajhosszabbítás csodájának köszönhetően mostanra ismét hosszú hajjal láthatjuk.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top