Sztárok

Horváth Éva: „Volt olyan időszak amikor csak sárgarépán éltem”

Horváth Éva bármit megtett, hogy elérje az áhított alakot.

Horváth Éva képei tökéletesnek hatnak, ám a modell nem győzi hangsúlyozni, hogy neki is vannak hibái. Ezt egy időben nem akarta még magának sem bevallani, de az anyaság teljesen megváltoztatta. Elárulta, korábban gyakran sanyargatta magát ilyen-olyan módszerekkel, csak hogy elérje az áhított formát. Ezt visszacsinálná, nem ért egyet régi önmagával. 

„Emlékszem, fiatal koromban drasztikusan fogyókúráztam, sanyargattam magam. Volt olyan időszak amikor csak sárgarépán éltem. Nem gondoltam bele, hogy veszélyeztetem az egészségemet, csak az számított, hogy elérjem az áhított alakot. Egy idő után azonban a szervezetem határozottan jelzett: besárgultam a sok karotintól. Azóta minden szélsőségtől tartózkodom a táplálkozásban. A teljes szénhidrátmegvonás sem egészséges. Ebbe a hibába én is beleestem, arra sem figyeltem oda, hogy adalékmentesen étkezzem. A szervezetem egy idő után telítődött, ezért glutén- és laktózérzékeny lettem” – mesélte a BEST magazinnak Horváth Éva, aki a mai napig odafigyel magára, követi az egészséges étkezés alapjait, de nem sanyargatja magát többé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top