Sztárok

Horváth Gréta 17 kilót akar leadni – elárulta, mennyit mutat most a mérleg

Horváth Gréta nem kis céllal indult neki 2020-nak.

Horváth Gréta az Ázsia Expresszben sem titkolta, hogy súlyproblémái vannak, de eddig nem változtatott ezen. A párja, Meggyes Dávid nem győzte hangsúlyozni, hogy ő így szereti, de az influenszer mégis úgy döntött, hogy most lefogy. Belevetette magát az edzésbe: heti háromszor edz személyi edzővel, és egészségesen étkezik, semmi cukor és liszt. A cél 17 kiló mínusz. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na csajok! Az idei hatalmas projektem, hogy 17 kg-tól megszabaduljak! Tudom, nagyon soknak hangzik de higyjétek el a 160 cm-hez nagyon, nagyon sok! Bátorság kellett, hogy elszántan bele tudjak vágni de Ázsia megtanított arra, hogy nincs lehetetlen. Ez az idei év RÓLAM fog szólni. Arról, hogy egészséges legyek, fitt és ne egy tunya zabálós. Igen, rohadt sokat ettem és nem éppen diétás kajákat. Amivel nincs baj, ha heti 1*2* teszed de én egész álló nap😂 Nem estem kétségbe, nem állok a tükör előtt sírva és nem mérgezem a környezetem a nyavajgásommal. Felismertem, hogy baj van. Meghíztam! Ennyi ki kell mondani, bátornak kell lenni és felvállalni ezt. Tudom, hogy sokan küzdötök súllyal, az élet más területein is nehézségekkel. Egyet ne felejtsetek el! Minden azon múlik, mit gondolsz magadról! Mit hiszel el arra vonatkozóan, hogy képes vagy nagy dolgokra. Én hiszek Magamban! Hiszek a kitartásomban és bennetek is. Azt gondolom, hogy jó közösség vagyunk. Igyekszem őszinte lenni veletek és ebben az időszakban is az lesz. Ki kell mondani, le kell írni! Gyerekek 74 kg vagyok 😲 Szerencsés típus vagyok, nem látszik a hatalmas felesleg de van. Mindenhol van! Ennek a posztnak és sok posztomnak is az a lényege, hogy erőt adjon nektek! Erőt adjon nekünk NŐKNEK, FÉRFIAKNAK is, (mert ti is vagytok az oldalon), hogy változásra képesek vagyunk. Bátrak vagyunk és mocskos erősek ♥️ Szóval lányok, aki velem van egy cipőben annak hatalmas kitartást kívánok és sok erőt! Nyáron csapunk egy csajos @facelandbyhorvathgreta strandos napot! Mit szólnál hozzá? Sok meglepetésem van még táborral és minden mással kapcsolatban. Remélem hamarosan találkozunk! Kellemes Estét kívánok Nektek 🌟 Bari Kérdések amiket kaptam: Heti 3* edzek személyi edzővel. @zsolt.komuves.50 Szedek vitaminokat és fehérjét amit az edző ajánlott. Eszem a @skinnygummy_hu gumicukrot! @freneticsport ruhákban érzem jól magam, edzés közben. @legalbeauty.hu övekben edzek! #nemreklám #ajánlás #nempromo

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

„Az idei hatalmas projektem, hogy 17 kg-tól megszabaduljak! Tudom, nagyon soknak hangzik de higgyétek el a 160 cm-hez nagyon, nagyon sok! Bátorság kellett, hogy elszántan bele tudjak vágni, de Ázsia megtanított arra, hogy nincs lehetetlen” – kezdte a beszámolóját Horváth Gréta, aki azt is elárulta, mennyit mutat most a mérleg. 

„Gyerekek, 74 kg vagyok. Szerencsés típus vagyok, nem látszik a hatalmas felesleg de van. Mindenhol van!” – fejtette ki az Ázsia Expressz győztese, aki nagyon sok biztató szót kapott a kommentelőktől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top