Sztárok

Németh Kristóf veszi át Gesztesi Károly helyét, vegyes érzelmekkel fogadta

Németh Kristóf a Miniszter félrelép című darabba ugrik be.

Január 4-én hunyt el Gesztesi Károly, akit az egész ország gyászol. A mai napig látni róla képeket, videófelvételeket, idézeteket tőle a közösségi oldalakon. Múlt héten a temetésére is sor került, amelyen csak a család és néhány nagyon közeli barát vett részt. Bár az emlékét őrzi mindenki, a szerepeit át kell adni. Mint kiderült, a Miniszter félrelép című darabban Németh Kristóf helyettesíti majd.

„Ez egy nagyon ambivalens dolog. Szörnyű tragédia kapcsán beszélgetünk erről. Elment egy drága kollégánk megint, megtört a színésztársadalom, ismételten. Karcsira emlékezünk nap, mint nap, nekem is nagyon jó barátom volt” – kezdte az RTL Klub Reggeliben a színész.

„Igyekszünk továbbvinni azokat a munkákat, amiben ő korszakalkotót tett le az asztalra, ilyen a Miniszter félrelép című előadás is. Néhány nappal ezelőtt ért az a megtiszteltetés, hogy Bánfalvy Ági és Horváth Csaba producerek felkértek arra, hogy Karcsi után én vigyem a miniszter szerepét ebben az előadásban” – árulta el Németh Kristóf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top