Sztárok

Palik László elárulta, miért hagyta abba az autóversenyzést

A műsorvezető imádja mostani munkáját, de azért még kicsit hiányzik neki az autóversenyzés.

Palik László a múlt évét és az ideiből is jó néhány napot Dominikán töltött az Exatlon Hungary forgatásai miatt. A Forma 1 egykori kommentátora eleinte nem akarta vállalni a műsort, de napról napra újra megszerette a tévézést.

„Imádom a munkámat, szeretem azt, amit csinálok, kitűnő emberekkel, nagyon jó kollégákkal vagyok körülvéve, és itt lehetőségünk van az elmélyült alkotómunkára” – mondta Palik a Borsnak. A tévés a lapnak arról is beszélt, miért hagyta abba 50 éves korában az autóversenyzést, ami hatalmas szerelem volt az életében.

Ma is követi a Dakar rali eseményeit (Fotó: Palik László / Instagram)

„Eredménytelenül nem szerettem volna, ez volt az egyik része. A másik része, hogy akkortájt született meg a harmadik gyermekem, Vince kisfiam. Azt éreztem, hogy van három gyerekem és azt a három gyereket fel kell nevelni, el kell kísérni. Imádom, amit csinálok, imádok autóversenyezni, imádok hétről hétre különböző versenysorozatokban küzdeni, rohanni körbe a világon. De elkezdtem azon is gondolkodni, amin előtte soha, hogy mi történik, ha nagyon összetöröm magam” – magyarázta a műsorvezető. Palik László ma is követi a Dakar-rali eseményeit, de már tompult benne a hiányérzet a versenyzés iránt. 

Szerinte az Exatlon és a Dakar annyiban nagyon hasonlít egymásra, hogy mindkettő egy maratoni, terheléses versenysorozat. A rengeteg harc és megpróbáltatás miatt Palik nagyon tiszteli a műsor harcosait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top