Sztárok

Jennifer Lopez szívesen nyugdíjba menne

Szeretne elköltözni Amerikából, azt mondja, egyszerűbb, nyugodtabb életre vágyik.

Kijött a Vanity Fair évente megjelenő Hollywood-száma, amelynek címlapján az idén Renée Zellweger, Eddie Murphy és Jennifer Lopez szerepel.

Jennifer Lopez 2020. január 12-én a Critics’ Choice Awards Los Angeles-i díjátadóján (Fotó: Hubert Boesl / dpa)

A lap hosszú interjút közölt a Puerto Ricó-i szupersztárral, aki bevallotta: egy ideje arról álmodozik, hogy visszavonuljon, és szívesen elköltözne Amerikából. „Imádnék valahol máshol élni, mint az Egyesült Államok, egy apró kisvárosban Olaszországban, vagy a világ másik részén, Balin” – idézi az énekes-színésznő nyilatkozatát a 24.hu.

Lopez azt mondja, nyugodtabb életre vágyik. „Szeretnék egyszer új életet kezdeni, ami egy picivel egyszerűbb és természetesebb. Olyat, amiben bringázhatok, kenyeret vehetek, berakhatom a kosaramba, hogy aztán otthon lekvárt rakhassak rá, aztán meg csak ennék vagy ülnék egy hintaszékben, nézném a gyönyörű olajfákat és a tölgyfákat, magamba szívnám az illatukat. Akadnak ilyen fantáziáim” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top