Sztárok

Pintácsi Viki így ismerte meg szerelmét – nagyon boldogok Závodi Attilával

Az énekesként és fotósként is ismert Pintácsi Viki most először beszélt arról, hogyan ismerkedtek meg párjával, Závodi Attilával.

Szinte úszik a boldogságban Pintácsi Viki és párja, Závodi Attila. A pároshoz ezúttal Emilióék is ellátogattak, hiszen Viki volt az, aki korábban elkészítette az Emilio família karácsonyi fotóit, melyekből néhányat nagyobb felbontásban kézhez is vehetett a család. Pintácsi Viki ekkor mesélt arról, hogy lettek egy pár Závodi Attilával.

„Majdnem egy éve alkotunk egy párt, a megismerkedésünk egy lassú és hosszú folyamat volt. A zenének köszönhetően ismerkedtünk meg, egy ismerősi körben mozogtunk. Aztán több üzenetet váltottunk, majd találkoztunk, kávéztunk, ebédeltünk, vacsoráztunk, de még mindig várattam őt. Majd hallottam Attilát játszani, és végem lett! Azt hiszem az volt az a pont, ahol biztos voltam benne, hogy egy pár leszünk” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családom című műsorbanban Pintácsi Viki, akinek párja – a Peet Project zenésze – is úgy érzi, teljes a harmónia közöttük.

„Mindketten zenével foglalkozunk, ezért megértjük egymás útját. Nem kell hosszasan magyarázni, hogy mit jelent, ha épp olyan fázisban vagyok, ami miatt kérdőjelek vannak a zenei munkámban. Szuper összhang van közöttünk” – mondta Závodi Attila, akinek boldogságát látva Tina is csak áradozott a párosról. „Nagyon összeillő páros az övék, a Jóisten is egymásnak teremtette őket. Nagyon hosszú boldogságot kívánok nekik így együtt” – mondta a 20:55-től látható epizód kapcsán Emilio felesége, Tina, aki a közös sütés-főzést sem hagyta ki Pintácsi Vikivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top